Skydda ditt moln med BoxCryptor

av | nov 30, 2022 | Gratis är gott

BoxCryptor är ett krypteringsprogram för din molntjänst (om tjänsten inte erbjuder automatisk kryptering).

BoxCryptor är gratis.

Boxcryptor is an easy-to-use encryption software optimized for the cloud. It allows the secure use of cloud storage services without sacrificing comfort. Boxcryptor supports all major cloud storage providers (such as Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive, SugarSync) and supports all the clouds that use the WebDAV standard (such as Cubby, Strato HiDrive, and ownCloud). With Boxcryptor your files go protected to your cloud provider and you can enjoy peace of mind knowing that your information cannot fall into the wrong hands.

While the basic plan is free, there are also $48 personal and $96 business editions (per year).

What’s new in version 3.12

Updated on Nov 29 2022

Improved:
 • Faster encryption and decryption
 • Partially encrypted filenames can be decrypted as well
 • Make all SharePoint Document Libraries accessible
 • Warning messages
 • Updated list of non supported file types
 • Dates not available show provider addition date instead of 1677
Fixed:
 • Several application crashes
 • Ever-incrementing renames
 • Encryption required policy not respected
 • Dropbox “+” signs in filenames get removed
 • Duplicate files when moving them into folders without permissions
 • Dropbox shared encrypted filenames could not be renamed
 • Minor bug fixes and improvements

Requirements for Boxcryptor

 • Intel, 64-bit processor
 • OS X 10.11 or later

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian