Den 28.e kan du börja att svinga golfklubban i Nintendo Sports

av | nov 22, 2022 | Nintendo Switch

Den 28 November slips uppdateringen av Nintendo Sports och då kommer gott till spelet. Dags att börja att värma upp svingen med andra ord.

Nintendo Switch Sports får sin första nya sport sedan spelet lanserades i april i år och det blir som tidigare meddelats – golf. Med 21 hål hämtade från tidigare Wii Sports-titel, kommer den kostnadsfria uppdateringen att låta fans spela en avslappnad omgång golf med vänner online eller offline, samt ett konkurrenskraftigt knock-out-läge som kallas Survival Golf.

Golfuppdateringen för Nintendo Swift Sports kommer att vara gratis för alla spelare som redan äger spelet och släpps den 28 november.

 

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian