Vad hände med Apple Music Classical?

av | okt 6, 2022 | Musik, Nöje

I augusti 2021 tillkännagav Apple att de köpt den klassiska musiktjänsten Primephonic. Apple meddelade samtidigt att det skulle komma en dedikerad musiktjänst, enbart för klassisk musik. Så vad hände med Apple Music Classic?

Vi har sett en del kod som skvallrar om att planerna ingalunda är nedlagda och Apple har även bekräftat att tjänsten kommer. Det ska bli en Apple Music-tjänst för klassisk musik, enbart.

Uppdatering

Gissningsvis, och detta är verkligen bara en gissning, så kommer det en ny app och den kanske kommer redan i år eftersom den inte kräver någon uppdatering av några operativsystem.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian