Taylor Swifts nya album slår rekord på streamingtjänsterna

av | okt 25, 2022 | Musik, Nöje

Taylor Swifts nya album ‘Midnights’ slog streamingrekord på Apple Music, Spotify och Amazon på mindre än 24 timmar.

Swifts tionde studiosatsning slog rekord direkt på Spotify och ‘Midnights’ slow också rekordet för det största popalbumet genom tiderna på Apple Music med förstadagsströmmar. Låten ‘Lavender Haze’ debuterade under tiden som nummer ett på Apple Music Top 100: Global.

På Amazon Music uppnådde Swift flest förstadagsalbumströmmar globalt av någon akt samt flest Alexa-förfrågningar någonsin. Leadsingeln “Anti-Hero” ligger för närvarande på topplaceringen på YouTubes musiklistor i både USA och Storbritannien.

Macken lyssnar på: Taylor Swift – Midnights, ett personlig, inte helt lättillgängligt album

 

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian