Nu kan du testa DuckDuckGos nya webbläsare

av | okt 19, 2022 | Tipset: Appar & Program

Nya kan alla Mac-användare testa DuckDuckGos nya webbläsare och dess inbyggda integritetsskydd. DuckDuckGo visade upp en förhandsversion av webbläsaren i december förra året och sedan dess har det pågått tester med inbjuda betatestare,

Företaget gav oss först en glimt av sin stationära webbläsare i december förra året innan den lanserades som en stängd betaversion i april. Nu är betawebbläsaren öppen för allmänheten och kan laddas ner – genom att klicka på länken nedan.

Nya funktioner

DuckDuckGo har också försett webbläsaren med nya funktioner, av vilka några efterfrågades av testare som har använt den under de senaste månaderna. En ny funktion är Duck Player, en YouTube-spelare som hindrar webbplatsen från att visa tittarriktade annonser.

DuckDuckGo

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian