Här kan du ladda ned Magasin MACKEN för macOS – som ett program

av | okt 7, 2022 | Ladda ned

Nu kan du ladda ned ett program, för macOS – hela Magasin Macken.

Det är en så kallad Unity-app, ett program skapat med Unity 4, vilket är en komplett kopia av Magasin Macken utformad som ett program.

Magasin Macken

För att programmet ska fungera, i Apple Silicon, så måste du aktivera Rosetta.

  • Högerklicka på ikonen
  • Välj Visa information
  • Klicka i Open using Rosetta

Klart!

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: