TED: Anthony Fauci – är pandemin verkligen över?

av | sep 23, 2022 | TED

“Be spreaders of facts and truths,” says scientist and immunologist Dr. Anthony Fauci. Having advised seven US presidents on various disease outbreaks including COVID-19, he shares insights on the present and future of pandemics, backed up by decades of experience in public health.

Hear him dive into the latest on protecting yourself from the virus, his unwavering faith in science, what he plans to do after retiring (or “rewiring”) — and soak up some hard-won wisdom for the next generation. (This conversation, hosted by TED science curator David Biello, was part of an exclusive TED Membership event on September 20, 2022. Visit ted.com/membership to become a TED Member.)

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: