Om Macken: Därför har alla korsord försvunnit

av | sep 9, 2022 | Om Macken

Korsorden har plockats bort från Magasin Macken sedan det tillägg som vi använt för våra korsord plockats bort från WordPress bibliotek – vilket är detsamma som att detta aktuella tillägg inte stöds och utvecklas längre.

Det har funnits korsord på Magasin Macken sedan flera tå tillbaka och vi har skapat korsorden med hjälp av ett tillägg. Ett tillägg som det nu ser ut som att det inte utvecklas längre i kombination med konstaterade buggar och problem. Korsorden slutade exempelvis att fungera med mobila enheter för att tag sedan och därför har vi inte lagt till nya korsord sedan en tid tillbaka.

Problem

Nu har tillägget, den plugin, vi använder, plockats bort från WordPress stora bibliotek med plugins vilket är ett tydligt tecken på att det finns någon slags problem med just detta tillägg. Därför har vi valt att plocka bort de 25 korsord som funnits här på Magasin Macken. Vi ska titta och se om det år att hitta en fungerande ersättare och skapa nya korsord ellr om vi kan hitta något annat spel eller nöje som vi kan installera.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian