Nu kommer Ted Lasso och AFC Richmond till FIFA 23

av | sep 22, 2022 | Nöje, Spel

Ted Lasso och hans AFC Richmond kommer att finnas med i fotbollsspelet FIFA 23 meddelar EA Games.

Förutom Ted Lasso så finns naturligtvis även Roy Kent, Coach Beard, Jamie Tartt, Dani Rojas, Sam Obisanya och Isaac McAdoo med i spelet – tillsammans med en rad av de andra figurerna.

Hemmamatcherna spelas på Nelson Road Stadium och coach Beard och Ted Lasso själv kommer att vara tillgängliga som en spelbara managers i det sin kallas Career Mode. Du kommer även att kunna använda AFC Richmond i Premier League eller någon annan spelbar Career Mode-liga. Laget kommer också att finnas tillgängligt i Kick-Off, Online Friendlies och Online Seasons.

EA säger att spelare kan visa sin kärlek för AFC Richmond med anpassningsobjekt som inkluderar autentiska kit och TIFOS. FIFA 23 kommer att lanseras över hela världen den 30 september och kommer att finnas tillgänglig på PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC och Stadia.

 

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian