Macken har spelat: Hanx101 – rolig frågesport med Tom Hanks

av | sep 9, 2022 | Apple Arcade

Tom Hanks har lanserat ett trivia, ett frågesportspel, på Apple Arcade – Hanx101. spelet är på engelska och många av frågorna anpassade för en amerikansk publik men det är underhållande och på köpet så lär du dig en massa saker om USA – medan du spelar.

Spelet är exklusivt och finns bara på Apple Arcade. “Hanx 101 trivia”,  har, namnet till trots, över 58 000 olika frågor i en rad olika ämnen. som uteslutande kommer att debutera på Apple Arcade.

“Spela, lära, tävla och bli en trivia -mästare med ‘Hanx 101 trivia’, skapade och utvecklade i samarbete med skådespelaren och filmskaparen Tom Hanks,”

Hanks finns med i spelet med sin röst – han kommenterar och pratar alltså i spelet.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: