Gratis: Konvertera HEIC till jpg eller png

av | sep 18, 2022 | Gratis är gott

Använder du HEIC-formatet i din iPhone (rekommenderas) så kan du behöver konvertera bilderna, byta format på dem och det är här iMazing HEIC Converter kommer in i bilden (Göteborgshumor).

Programmet är gratis, utvecklat av teamet bakom iMazing.

iMazing HEIC Converter is a tiny, free desktop app which lets you convert Apple’s new iOS 11 photos in HEIC format to JPG or PNG.

Your pictures are yours

Apple’s new image format is awesome: same quality, less space hungry. But what about compatibility with older macOS versions or Windows? With iMazing HEIC Converter, you can adopt Apple’s brand new format without worrying about compatibility with your older software.

Features
  • Convert HEIC to JPG
  • Convert HEIC to PNG
  • Drag & Drop .heic files or folders
  • Fast and easy to use
  • Preserves EXIF metadata
  • Support for color profiles, including wide-gamut
  • 100% Free
What’s new in version 2.0.1

Updated on Sep 17 2022

 

  • Fixed an issue that could cause some video files to be converted incorrectly.
  • Added support for .heif or .hif file extensions.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: