Gratis är gott: Här har du en snabb webbläsare som är kompatibel med Safari

av | sep 4, 2022 | Gratis är gott

Orion browser är byggd, utvecklad, speciellt för Mac och den ska vara kompatibel med Safari och även ha stöd för plugins.

Orion Browser finns även för iPhone och iPad vilket gör en lite mer intressant än många andra webbläsare. webbläsaren har stöd för plugins för Firefox och Google Chrome – vilket ger rätt stora möjligheter att bygga ut webbläsaren.

Orion har byggts från grunden som en verkligt integritetsrespekterande webbläsare. Vi gjorde det genom att omfamna en enkel princip – Orion är en noll telemetri -webbläsare. Din privata information kommer aldrig att lämna Orion som standard. Och för att skydda din integritet på webben kommer Orion med branschledande anti-tracking-teknik samt en kraftfull inbyggd ad-blockerare.

Orion Browser

Orion bygger på Webkit och har stöd för Keychain och andra funktioner som du annars bara hittar i Safari.

What’s new in version 0.99

Updated on Sep 21 2022

  • Initial beta release

Orion för iPhone

Orion för iPad

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian