Gratis är gott: Håll ordning på alla dina nyhetsflöden med Newsreadeck

av | sep 25, 2022 | Gratis är gott

Det finns så många nyhetskällor, RSS, tillgängliga på webben och ibland är det svårt att hålla ordning på nyhetsflödet. Newsreadeck är ett program för din iPhone, gratis, där du kan samla sina RSS-flöden.

Newsreadeck kan smala och hålla reda på alla dina nyhetskällor, dina RSS-flöden och du kan enkelt lägga till nya länkar. Programmet är enkelt att komma igång med. Efter nedladdningen öppnar du appen och kan välja dina tre första nyhetskällor sin kan du komplettera med det du saknar. Programmet har även en Upptäck-flik som lyfter fram populära berättelser från en mängd olika källor.

Kategorier

För att göra det enkelt att hitta nyhetskällor kan du bläddra bland ett antal kategorier eller till och med söka efter något specifikt. När du söker kan du också filtrera efter namn, stad, land eller språk. Som en fin touch finns det ingen begränsning på antalet källor som du kan lägga till i appen. När det är dags att börja läsa kommer appen automatiskt att ta bort distraherande annonser så att du kan fokusera på innehållet. Du har också möjlighet att justera berättelsens teckensnitt och storlek. Det finns också tre bakgrundsalternativ – ljus, mörk eller sepia.

Gratis

Designad för iPhone, är Newsreadeck en gratis nedladdning på App Store. Det finns inga köp i appar, prenumerationer eller annonser.

Ska du synkronisera dian RSS-flöden så krävs att du registrera dig.

Newsreaddeck

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian