Pokémon GO: Tricket som sparar batteri när du spelar

av | aug 19, 2022 | Pokémon GO

 

Tricket som sparar batteri i Pokemon GO

Tricket som sparar batteri i Pokemon GO

 

Pokemon GO använder både din GPS, Wi-FI och skärmen fullt ut och spelet är en batterislukare av rang men det finns ett trick som sparar en massa batteri och som gör att du jaga figurer betydligt längre.

I inställningarna finns ett batterisparläge och om du aktiver det så släcks skärmen om du håller din iPhone upp och ned. Spelet fortsätter att fungera och du kan jaga vidare med släckt skärm och om en figur upptäcks så säger din iPhone till genom att vibrera.

. Slå på batterisparläge
. Vänd på din iPhone
. Skärmen släcks och du sparar batteri

Slå sedan på mörkt tema i din iPhone så sparar du ännu mer batteri.

Klart!

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian