Speltips: HEROish – nu kan du leka uppblåst hjälte och rädda världen

av | aug 1, 2022

Du är hjälten (såklart) och kungariket hotas nu av allehanda fasor, skelett, häxor och otyg. Ditt jobb är att rädda allt och alla (såklart) men HEROish är faktisk lite mer än ett enkelt, simpelt plattsformsspel. Det är till att börja med rätt roligt att spela.

Sunblinks, HEROish, är ett lite lätt beroendeframkallande slottsförsvarsspel med tre kampanjer, ett flerspelarläge och sex hjältar att slåss med. Varje strid och utmaning innehåller flera har vågor av fiender att bekämpa och några göt att du kommer vidare i huvudberättelsen. Det är ett mångsidiga spel med småroliga karaktärer. Hjälten är en osedvanligt uppblåst typ  exempelvis.

Det finns sex spelbara karaktärer, varav två är tillgängliga i varje nivå (kampanj). Alla sex karaktärerna är tillgängliga att använda i multiplayer (flera spelare) när de har låsts upp genom att du klättrat uppåt bland nivåerna.

Tre grupper

Karaktärerna är uppdelade i tre grupper, Imperials, Cursed och Feral. Varje hjälte har en unik kortlek som har trupper och specifika besvärjelser eller attacker. I både kampanj- och flerspelarlägena måste några av korten låsas upp innan de kan läggas till den aktiva kortleken.

Egentligen kan du glömma allt det där just nu, innan du börjar att spela för du kommer snabbt in i spelet och stegvis presenteras de olika saker, Finder med mera som finns i HEROish.

Plattformsspel

HEROish är i grunden att plattformsspel, ett försvarsspel (Tower of Defence) en typ av spel som det gått inflation i, inte bara på Apple Arcade, utan i hela spelvärlden. Det är i stort sett samma typ av spel men med varierad grafik. Du ska springa runt, slåss med monster eller andra hot och lyckas du hoppa studsa och ta dig vidare så kommer du till nästa nivå. HEROish har dock lyckats att få med lite humor, lite annorlunda och egna inslag vilket gör att spelet blir lite mer än att bara springa runt för att samla poäng och avancera.

Det är med sin grafik, animeringar och ljud ett spel som du snabbt kommer in i och kommer igång med, inte minst så är det ett roligt spel.

Betyg

HEROish – Apple Arcade

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian