Pokémon GO: Så här hittar du alla uppgifterna under VM i i spelet

av | aug 17, 2022 | Pokémon GO

Parallellt med VM i Pokémon GO som arrangeras i London med start den 18 augusti så kommer det att köras exklusiva uppgifter, Timed Research,. Uppgifterna delas ut med koder som visas i direktsändningen från tävlingarna.

Du måste alltså hänga med i sändningarna för att kunna få och använda koderna.

Timed Research  via Pokémon GO Twitch-strömmen

Utöver alla festligheter som planeras i Pokémon GO och live i ExCel Londons centrum, kommer exklusiva tidsbegränsade uppgifter att delas ut med jämna mellanrum i Pokémon GO Twitch-chatten. Allt medan medan Pokémon GO World Championships-sändningen pågår.

Börja titta vid någon av följande tider och håll utkik efter de koder som delas ut.

Starttiderna för Pokémon GO Twitch-strömmen:

Torsdagen den 18 augusti 2022 kl. 07.30 UTC
Fredagen den 19 augusti 2022, klockan 07:45 UTC
Lördagen den 20 augusti 2022, klockan 07:45 UTC

Teambuilding Timed Research

Spelare som skriver in koden från Twitch-strömmen kommer att få exklusiva Timed Research-uppgifter som kommer att ge spelare en introduktion till en duell och ett urval av Pokémon-möten så att du kan skapa ett konkurrenskraftigt Great League-lag!

Tränare kommer att ha ett val mellan följande belöningar:

Team Option 1
blank
Ariados
blank
Pelipper
blank
Galarian Stunfisk
Team Option 2
blank
Skarmory
blank
Swampert
blank
Drapion
Team Option 3
blank
Talonflame
blank
Venusaur
blank
Jellicent
blank
Har du tur så kan du hitta en Shiny Pokémon

Så skaffar och löser du in en kod

Håll utkik efter en kod som delas via Pokémon GO Twitch-chatt genom Pokémon GO World Championships-strömmarna.*
Lös in koden snabbt innan den löper ut – se artikeln i hjälpcentret för att lära dig mer om hur du löser in koder.

*Dessa koder kommer bara att kunna lösas in i en timme efter att de delats, så försök att lösa in en kod så snabbt som möjligt. Kan du inte kan lösa in en i tid kommer det att finnas flera möjligheter att få en kod under hela sändningen. Tidsinställningen är densamma för alla koder och kan endast lösas in en gång.

Ett globalt firande i Pokémon GO

2022 Worlds Tee kommer att vara tillgänglig globalt via en kod som delas under Pokémon GO World Championships-strömmen. Du kan också få koden när den distribueras via officiella Pokémon GO sociala mediekanaler strax efter streamen. Koden kommer att vara giltig till och med den 22 augusti 2022, klockan 23:59. UTC.

0 kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian