Pokémon GO: Så här fixar du en Lucky Pokémon

av | aug 11, 2022 | Pokémon GO

Lucky Pokémon är en Pokémon som det kostar mindre att utveckla och det ären Pokémon som du kan få, slumpmässigt, när du byter Pokémons men det finns ett garanterat sätt nu.

Byter du en Pokémon som är äldre så ökar dina chanser och är fångad under juli och augusti 2016 så är den garanterad att bli en Lucky Pokemon om du byter den.

Enjoy Guaranteed Lucky Pokémon!

Trainers,

How many Lucky Pokémon do you have so far? Professor Willow has unearthed another discovery related to the nature of Lucky Pokémon, and now trades that result in Lucky Pokémon are more beneficial to both Trainers!

The nature of Lucky Pokémon remains the same: the more time a Pokémon spends in a Trainer’s Pokémon storage, the higher its chance of becoming a Lucky Pokémon when traded. Starting now, if you trade a Pokémon that has spent time in a Trainer’s Pokémon storage since July 2016 to August 2016, it is guaranteed to become a Lucky Pokémon!

Plus, Lucky Pokémon that result from a trade will be more powerful than ever before! Lucky Pokémon will still require less Stardust to power up, so your new Lucky Pokémon can quickly become much stronger!

If you and your friend have received 10 or more Lucky Pokémon, the guarantee won’t be in effect, so keep that in mind! Now is the perfect time to bring old friends back to Pokémon GO and work together to complete your Kanto Pokédex!

So best of luck, Trainers! Stay safe, and happy exploring!

—The Pokémon GO team

 

Niantic

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian