Pokémon GO: Nu kommer Community Day med personliga möten även utanför storstäderna

av | aug 2, 2022 | Pokémon GO

Niantic har flera gånger arrangerat events med möten, speldagar och liknande förlagda till stora städer. det har körts olika event bland annat i Stockholm men de här fysiska, personliga mötena har sällan eller aldrig hållits utanför storstäderna – till nu.

Under nästa Community Day, den 13 augusti, så kommer Sundsvall med för spader i norra Sverige och det är första gången som den här typen av event flyttar ut, utanför storstadsområdena.

Vi är glada över att kunna meddela mer information om personliga möten för August Community Day lördagen den 13 augusti 2022! Raidera, byta och utforska med tränare i ditt område samtidigt som du fångar Galarian Zigzagoon, den lilla tvättbjörnspokémonen. Du behöver inte registrera dig för att vara med!

Hindrar en obstagoon dig från att delta i en av våra personliga möten? Oroa dig inte – du kommer fortfarande att kunna delta i Galarian Zigzagoon Community Day var du än är.

Våra personliga möten på Community Day kommer att hållas lördagen den 13 augusti 2022, från 11:00 till 14:00. lokal tid.

Städerna som markeras med en orange nål kommer att innehålla möten på Community Day.

Tränare på platserna markerade med blå stift kan se fram emot att få fler föremål varje gång de snurrar på en PokéStop.

Niantic

Globalt event

Community Day arrangeras fortfarande som ett globalt event, för alla, och om du bor i närheten (kolla via länken ovan så visas din närmaste plats) så kan du spela med andra, tjäna extra belöningar på utvalda platser.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian