Pokémon GO: Har du vägarna förbi Sapporo?

av | aug 4, 2022 | Pokémon GO

Parallellt med Pokémon GO Fest Sapporo i Japan så körs en global utmaning bland alla spelare – så även om spelare kan träffas fysiskt långt bort så kan du vara med och spela.

Du kan vara med på det roliga – var du än är. Lyckas världens alla spelare klara av utmaningen kommer alla spelare att få del av uppgraderade bonusar under den kommande Bug Out. Evenemanget äger rum från onsdagen den 10 augusti 2022 kl. 10.00 till tisdagen den 16 augusti 2022 kl. 20.00. lokal tid. Dessutom kommer ytterligare bonusar att låsas upp för Galarian Zigzagoon Community Day lördagen den 13 augusti 2022.

Global utmaning

En speciell global utmaning kommer att starta tillsammans med Pokémon GO Fest:
Sapporo fredagen den 5 augusti 2022, klockan 8:00 (GMT +9). Du kan delta var som helst!

Spela med andra för att slutföra uppgifterna (Field Research) och för att låsa upp följande:

  • 2× Stardust för att fånga Pokémon under resten av Global Challenge-perioden, som slutar söndagen den 7 augusti 2022 kl. 20.00. (GMT +9)
  • Ultra Unlock: Bug Out från onsdagen den 10 augusti 2022 kl. 10.00 till tisdagen den 16 augusti 2022 kl. 20.00. lokal tid.
  • Ultra Unlock: Galarian Zigzagoon Community Day lördagen den 13 augusti 2022, från 11:00 till 19:00. lokal tid.

I skrivande stund så är det oklart vad i dessa bonusar kan komma att bestå i men många gissar på att Unknown T dyker upp tillsammans med Pansage.

Från fredagen den 5 augusti 2022 kl. 08.00 till söndagen den 7 augusti 2022 kl. 20.00. lokal tid kommer ett urval av Pokémon att dyka upp på Pokémon GO Fest: Sapporo också dyka upp i naturen runt om i världen.

Håll utkik efter:

  • Paras
  • Bellsprout
  • Hoppip
  • Sunkern
  • Sunshine Form Cherrim
  • Cottonee

 

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: