Pikmin Bloom: Här är augusti månads stora prognos för blommor

av | aug 2, 2022 | Nöje, Spel

Ny månad i spelet – och dags för nya event dör du ska plocka blommor – Solrosor.

31 juli 2022
Augusti kommer med solrosor! Dessa blommor förknippas ofta med ljusa och glada bilder, som frammanar bilder av blå himmel och stora gula fält. Låt oss den här månaden fylla världen med solrosor och förvandla världen omkring oss till en ljusare, mer positiv plats!

Månadens blomma

Solros

Augusti stora blommor prognos

Under hela augusti kan stora blommor ibland blomma till rosor, liljor och solrosor när du planterar vanliga röda, gula, vita eller blå kronblad runt dem.

Efter 1 september 2022 kommer liljor inte längre att blomma spontant från vanliga blomblad.

Nektaruppdatering

Under augusti kommer frukt från svampen att ge antingen vanlig, ros, lilja eller solrosnektar. Vi kan inte vänta med att se bilder på solrosorna du hittar, både verkliga och i spelet, publicerade på sociala medier! Hashtag #PikminBloom ser till att vi får se dina inlägg!

*För att August Big Flowers ska visas korrekt, använd appversion v49 eller senare.

Var medveten om din omgivning och följ riktlinjer från lokala hälsomyndigheter när du spelar Pikmin Bloom. Kommande evenemang kan komma att ändras. Se till att följa oss på sociala medier, välja att ta emot push-meddelanden och prenumerera på våra e-postmeddelanden för att hålla dig uppdaterad.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: