Videotips: Så styr du notiser i din Apple Watch

av | jul 11, 2022 | Videotips

Du kan detaljstyra notiser i din Apple Watch och ha en annan uppsättning notiser och andra inställningar än i din iPhone. Macken berättar hur du gör.

Jag föredrar att låta min Apple Watch spegla min iPhone som huvudregel men ibland kan det finns skäl till att ha andra inställningar i klockan än i iPhone.

Du styr alla inställningar i din Apple Watch med den speciella appen, Apple Watch Companion, som du bör ha i din iPhone om du har en klocka.

 

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: