Pokémon GO: Har den äran Pokémon GO!

av | jul 6, 2022

Pokémon GO firar nu sin sex-årsdag som spel med ett speciellt event – som redan har startat.

Spelare,

Idag är en mycket speciell dag – det är sexårsdagen av Pokémon GO! Vilket äventyr det har varit!

Oavsett om det uppmuntrar dig att vandra genom berg, upptäcka nya landmärken i din bakgård, eller fånga, byta och slåss mot Pokémon med vänner, fortsätter Pokémon GO att föra spelare samman på nya och oväntade sätt, samtidigt som det lyfter fram vänskapen och banden vi kan göra med varandra – och med Pokémon!

Saker och ting kommer inte att sakta ner under vårt sjätte år heller. Vi har ett jubileumsevenemang precis runt hörnet för att markera tillfället, och Pokémons som Charizard och Pikachu är uppklädda och redo att fira!

Om du letar efter ett ställe att fira personligen, leta inte längre än Pokémon GO Fest: Seattle och Pokémon GO Fest: Sapporo! Biljetter till båda evenemangen finns fortfarande kvar. Håll utkik för mer information om det globala Finale-eventet som äger rum den 27 augusti!

Vi är också glada över att dela med oss ​​av ett nytt konstverk! Årets jubileumskonst är ritad av Yusuke Kozaki (@kymg på Twitter), som också är ansvarig för karaktärsdesign för Pokémon GO.

Vi kan inte vänta med att se vad det sjätte året av Pokémon GO har i beredskap för oss alla. Nu kör vi!

Niantic

Pokémon GO: Här är det du behöver veta om jubileums-eventet

0 kommentarer

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian