Pokémon GO: Har den äran Pokémon GO!

av | jul 6, 2022 | Pokémon GO

Pokémon GO firar nu sin sex-årsdag som spel med ett speciellt event – som redan har startat.

Spelare,

Idag är en mycket speciell dag – det är sexårsdagen av Pokémon GO! Vilket äventyr det har varit!

Oavsett om det uppmuntrar dig att vandra genom berg, upptäcka nya landmärken i din bakgård, eller fånga, byta och slåss mot Pokémon med vänner, fortsätter Pokémon GO att föra spelare samman på nya och oväntade sätt, samtidigt som det lyfter fram vänskapen och banden vi kan göra med varandra – och med Pokémon!

Saker och ting kommer inte att sakta ner under vårt sjätte år heller. Vi har ett jubileumsevenemang precis runt hörnet för att markera tillfället, och Pokémons som Charizard och Pikachu är uppklädda och redo att fira!

Om du letar efter ett ställe att fira personligen, leta inte längre än Pokémon GO Fest: Seattle och Pokémon GO Fest: Sapporo! Biljetter till båda evenemangen finns fortfarande kvar. Håll utkik för mer information om det globala Finale-eventet som äger rum den 27 augusti!

Vi är också glada över att dela med oss ​​av ett nytt konstverk! Årets jubileumskonst är ritad av Yusuke Kozaki (@kymg på Twitter), som också är ansvarig för karaktärsdesign för Pokémon GO.

Vi kan inte vänta med att se vad det sjätte året av Pokémon GO har i beredskap för oss alla. Nu kör vi!

Niantic

Pokémon GO: Här är det du behöver veta om jubileums-eventet

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: