Pikmin Bloom: Nu kommer nya funktioner i spelet – ut och gå!

av | jul 12, 2022 | Spel

Pikmin Bloom har nyligen uppdaterat appen och spelet och nu kommer nya funktioner med syfte – ut och gå och spela med vänner och bekanta.

I april lanserades det som kallas för Weekly Challenges och det är precis som namnet säger – utmaningar och mål som du ska nå under en vecka. Nu byggs Weekly Challenge ut där målet är fokuserat på antalet planterade blommor istället för steg. Som spelare så kan du välja mellan dessa två typer av utmaningar varje vecka eller delta i båda samtidigt!

Antar du utmaningarna så kan du få kläder till din avatar i spelet: Slutför utmaningen senast den 24/7 fick få en “Utforska” T-shirt eller en “Flower” T-shirt.

Fysiska arrangemang

Niantic meddelar vidare att det planeras för fysiska arrangemang, tyvärr bara i USA, tillsvidare.

Pikmin Bloom

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian