Nu kommer en stor uppdatering av Nintendo Switch Sport

av | jul 22, 2022

Den 26 juli kommer nästa stora uppdatering av Nintendo Switch Pro. Bland nyheterna – du kommer att kunna sparka på riktigt i fotboll och ringa på plats för att springa i spelet.

 Fotboll

I fyra-mot-fyra och en-mot-en fotbollsmatcher kommer du att kunna använda en Joy-Con-kontroller och ett tillbehör för benrem (ingår i den fysiska versionen av spelet och finns även att köpa separat i My Nintendo Store och hos utvalda återförsäljare). Använd en sparkrörelse i verkligheten och spelet kommer att förvandla dina rörelser till handlingar i spelet. På samma sätt kan du också flytta dina händer, precis som du joggar på plats, för att springa i spelet. Spelar du på det här sättet blir dina kickar i spelet mer kraftfulla.

 Volleyboll

Den här nya uppdateringen för Nintendo Switch Sports-spelet är dock inte bara för Leg Strap-spelare. Du kanske vill prova att göra snygga nya drag för volleyboll – Slide Attack och Rocket Serve. Gör dina spikar ännu mer oförutsägbara eller överraska dina motståndare redan från matchens början.

Ranking

Med den här uppdateringen kan du nå ännu högre höjder när du spelar online i Pro League med tillägget av den nya S Rank och ∞ Rank.

Golf

Golf kommer i en senare uppdatering denna höst, enligt Nintendo.

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian