Nu har arbetet på att skapa nya Magasin Macken inletts

av | jul 11, 2022

Visst var det där lite tyngd i den där rubriken? Jag ska ta ned den direkt och förklara att vad det handlar om är att försöka hitta en mer magasins-liknande design. Magasin Macken ska bli ett magasin till hösten är det tänkt.

Det betyder färre avdelningar, längre texter och även färre uppdateringar. Det kommer inte att bli uppdateringar varje timme mellan 07.00 och 23.00 till att börja med. Exakt hur Magasin Macken ska uppdateras vet jag inte i skrivande stund men jag kommer inte att gå ifrån uppdateringar under dagen – det blir bara färre uppdateringar därför att texterna ska bli mer genomarbetade och längre.

Designen

Designen kommer som sagt att förändras, inte mycket och inte radikalt men jag siktar på en design som ska kännas mer som ett magasin. Det blir mer design för att uttrycka det enkelt. Just nu har jag hittat ett utseende som vi ska testa för recensioner och reportage.

Det finns också en pod, video- och ljud-podd detaljplanerad och här kan jag berätta att jag inte kommer att vara ensam. Podden kommer att köras i samarbete med … det avslöjas senare. Gäster finns bokade, ämnen är satta och vi har även en sponsor och samarbetspartner.

Inget datum

Det finns inget datum satt för när allt det här kommer att lanseras, inte mer än att det handlar om hösten/vintern i år. Så nu, under sommaren, under regniga dagar, så är det design det handlar om. Design, svordomar, riva ned, börja om, prova på nytt och testa ett nytt utseende på en liten, mycket liten grupp testpersoner.

0 0 röster
Article Rating
2 Comments
Nyaste
Äldsta Mest röstade
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Lars-Åke Nygren
1 månad sedan

Häftig utmaning.
Lycka till !

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian