Macken har spelat: Pippis Villa Villerkulla – för alla stora och små barn

av | jul 10, 2022 | Nöje, Spel

I Pippis Villa Villerkulla så får du göra sånt du inte får göra egentligen och i husets olika rum så kan du göra olika saker och utforska alla saker som rummen innehåller.

Testspelarna den här gången är en fyraåring och ens sexåring som fått utforska spelet ett tag. Bra spel sysselsätter ett barn och på den punkten så uppfyller Pippis Villa Villerkulla alla krav. Roligast tycks rummet där du får slå sönder saker, en massa porslin vara för det rummet plockas upp av båda testpiloterna, flera gånger.

Spelet talar svenska och du får tydliga instruktioner för vad du ska göra och kan göra i varje rum. Något som speciellt fyraåringen uppskattade, som inte läser helt flytande, ännu.

Spelet finns för iPhone och för iPad och kostar 55 kronor vilket är mer än prisvärt.

Betyg

blank

Pippis Villa Villerkulla

0 kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian