Gratis är gott: Skapa läckra filmeffekter gratis med Natron

av | jul 2, 2022

Natron är ett redigeringsprogram för att skapa, komponera och redigera VFX och Motion Graphics – lite mer avancerade rörliga bilder och effekter. Ett program som är helt gratis att använda.

Natron är ett kraftfullt digital. redigerings- och kompositörprgram som kan hantera alla dina 2D/2.5D-behov. Det är ett program för att skapa avancerade digitala effekter som sedan kan användas som animerad grafik, i filmer och liknande.det ska sägas direkt – även om Natron är gratis att använda så är det inte helt enkelt eller okomplicerat att skapa den typ av effekter som programmet är avsett för.

Filmeffekter är en genre för sig som bekant men ska du nu utforska VFX så varför inte börja med ett program som inte kostar en massa pengar?

Natron 

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian