En mästerregissör och en iPhone – så gjorde Spielberg Marcus Mumfords musikvideo

av | jul 27, 2022 | Musik, Nöje

Steven Speilberg, hans fru Kate Capshaw, en iPhone, Carey Mulligan, Kristie Macosko Krieger och Marcus Mumford – det var hela teamet, alla inblanda i Mumfords senaste musikvideo.

Videon är bara ett i en lång rad exempel på hur bra kameran i en iPhone faktiskt har blivit. Det går utmärkt att producera professionellt resultat med en mobiltelefon.

I ett inlägg på Instagram avslöjar Marcus Mumford att Spielberg spelade in musikvideon till ‘Cannibal’ i bara en bild när han satt i en stol och blev knuffad av sin fru, Kate Capshaw.

“Söndagen den 3 juli i ett gym på gymnasiet i New York regisserade Steven Spielberg sin första musikvideo, i ett slag, på sin telefon. Kate Capshaw var det allsmäktiga dockgreppet.”

“Jag har blivit överväldigad av stödet från människorna runt omkring mig för att föra den här musiken till dig, och jag kan inte hoppas på att kunna uttrycka all min tacksamhet. När folk får den, så får jag det. Kate och Steven fick det precis, och Jag kan inte tacka dem nog. Tack Kate. Tack Kristie. Tack Steven.”

Videon kan dick bara ses på Youtube.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian