Disneys Dreamlight Valley kommer i september

av | jul 1, 2022

Disneys Dreamlight Valley kan beskrivas som en hybrid mellan SIM city och Animal Crossing. Ett spel med kända Disney-figurerna i en helt egen värld som du ska bygga upp och få ordning på.

Spelet fanns med under den senaste Nintendo Direct och nu meddelas att spelet laseras den 22 september i år:

Disney Dreamlight Valley är en hybrid mellan en life-sim och ett äventyrsspel rikt på uppdrag, utforskning och engagerande aktiviteter med Disney- och Pixar-vänner, både gamla och nya.

En gång ett idylliskt land, var Dreamlight Valley en plats där Disney- och Pixar-karaktärerna levde i harmoni – tills glömskan. Night Thorns växte över landet och skar bort de underbara minnen som var knutna till denna magiska plats. Utan någon annanstans att ta vägen drog sig de hopplösa invånarna i Dreamlight Valley bakom låsta dörrar i Dream Castle.

Nu är det upp till dig att upptäcka den här världens berättelser och ta magin tillbaka till Dreamlight Valley!

Disney

Gratis

Spelet kommer att vara gratis med möjlighet att köpa till det som kallas expansion pack – utbyggnadsdelar. Spelet låter varje spelare skapa en karaktär och leva som en invånare i dalen med grannar som Ariel, Buzz Lightyear och Aladdin. En förhandsversion kommer att släppas till utvalda den 6 september med officiella lansering den 22 september i år. Det finns ännu inga uppgifter om priser för det som går att köpa till spelet – expansion packs.

 

0 kommentarer

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian