Dagboken 46: Nu är städningen klar (tror jag)

av | jul 21, 2022 | Om Macken

Nu är omstruktureringen, flytt av avdelningar, in med nya avdelningar, sammanslagningar och städningen i stort sett klar, tror jag.

Det återstår att uppdatera ett antal avdelningar till det nya mobilanpassade utseendet men de flesta sidorna är klar.

Här skulle jag vilja be dig som läsare och som besökare om en tjänst – titta på den nya designen (exempelvis under nyheter) och fundera över om funktionen är bättre mobilt. Fundera över om det går att göra bättre eller om du saknar något vad gäller funktioner.

I så fall – skriv en kommentar här nedan.

Målet med de här designförändringarna är att skapa en webbplats som fungerar bättre mobilt.

Magasin

Nu går jag vidare med arbetet med att försöka att skapa en mer magasins-liknade design av de enskilda texterna och artiklarna.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian