Snart flyttar Macken till Magasin Macken

av | jun 29, 2022 | Om Macken

Snart byter Macken webbadress från macken.xyz till magasinmacken.se men det är inte en så stor förändring som det kan verka – alla gamla länkar, alla gamla adresser kommer att fungera.

Inför hösten då Macken ska övergå till ett digitala magasin så kommer macken.xyz att bytas mot magasinmacken.se – ett byte av huvudsaklig domän och webbadress. Alla gamla önskar kommer dock att fortsätta att fungera som vanligt. Vi byter huvudadress till .se-adressen medan macken.xyz kommer att fortsätta att fungera.

Det kan innebär att Macken ligger nere under 5-10 minuter medan vi genomför bytet – vilket vi kommer att flagga för när det är dags.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: