Macken har spelat: Frogger & the Rumbling Ruins – grodan på nya äventyr

av | jun 5, 2022 | Apple Arcade

Kommer du ihåg den gröna grodan som skulle ta sig genom en stad med bildar och andra hinder? Nu är han tillbaka och nu ska du lotsa honom genom en massa ruiner med allehanda hinder.

Frogger in Town är en av de större spelsucceérna på Apple Arcade och nu kommer alltså uppföljaren som utspelar sig bland en massa gamla ruiner. Upplägget är detsamma – hoppa, klättra, ducka och ta dig vidare i rollen som grodan. Med sig den här gången har han Axol och Newt.

Apple Arcade

Frogger and The Rumbling Ruins finns nu på Apples Arcade vilket innebär att du som har ett konto kan kasta dig över spelet direkt – utan att det kostar en enda krona till – utöver den månadsavgift som du redan betalar. Frogger and The Rumbling Ruins är ett klassiskt spel där du ska ta dig förbi olika nivåer och du kan välja mellan att spela i vatten, i ruiner eller i öknen. sammanlagt så har du över 100 spelönivåer att ta dig förbi, klara och överleva i ett spel som blir allt svårare vartefter du klarar nivåerna.

 

Apple Arcade – Frogger and The Rumbling Ruins

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian