Kommer du ihåg den gröna grodan som skulle ta sig genom en stad med bildar och andra hinder? Nu är han tillbaka och nu ska du lotsa honom genom en massa ruiner med allehanda hinder.

Frogger in Town är en av de större spelsucceérna på Apple Arcade och nu kommer alltså uppföljaren som utspelar sig bland en massa gamla ruiner. Upplägget är detsamma – hoppa, klättra, ducka och ta dig vidare i rollen som grodan. Med sig den här gången har han Axol och Newt.

Apple Arcade

Frogger and The Rumbling Ruins finns nu på Apples Arcade vilket innebär att du som har ett konto kan kasta dig över spelet direkt – utan att det kostar en enda krona till – utöver den månadsavgift som du redan betalar. Frogger and The Rumbling Ruins är ett klassiskt spel där du ska ta dig förbi olika nivåer och du kan välja mellan att spela i vatten, i ruiner eller i öknen. sammanlagt så har du över 100 spelönivåer att ta dig förbi, klara och överleva i ett spel som blir allt svårare vartefter du klarar nivåerna.

 

Apple Arcade – Frogger and The Rumbling Ruins

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian