Macken har spelat: Discolored – mysteriet med färgen som försvann

av | jun 27, 2022

Discolored är mysteriet med den lilla staden där all färg försvunnit. Allt är i svart/vitt och det är din uppgift att ta reda på varför.

Det här är ett mystiskt, stillsamt spel som kräver nyfikenhet, påhittighet och en hel del pusslande. I Discolored spelar du vad som ser ut att vara en hemlig agent som arbetar för att återföra färg till en värld som har blivit monoton på grund av någon konstig, mystisk kraft. Det finns en spionfilmskänsla från 1950-talet och 1960-talen; ni vet de där gamla svart/vita filmerna med en hjälpte. en fager kvinna (minst) och så en massa mystik och faror.

Det finns tre kristaller – gröna, blå och röda – som du hittar under spelets gång. När en placeras på sin specifika plats återgår den färgen till matstället. Så att placera den gröna kristallen i dess öppning återställer färg till gröna saker som växter och några av väggarna som målats grönt. Allt som är rött eller blått fortsätter att vara i gråskala. Det är det som är ditt jobb – återför färgerna.

Discoloured är inte ett nytt spel på Apple Arcade men likafullt – det är ett förbaskat roligt spel för den som gillar att springa runt, utforska och försöka lösa pussel. Det är snyggt. logiskt och har en del udda och överraskande inslag. Det är en typ av spel som inte kräver en massa träning. Du kommer snabbt in i spelet, kan lägga det ifrån dig, plocka upp det igen och fortsätta att spela utan en massa förkunskaper och snabba fingrar.

Betyg

blank

Discoloured – Apple Arcade

0 kommentarer

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian