Macken har spelat: Air Twister – ett snyggt, roligt spel där du är prinsessa

av | jun 27, 2022

I fantasyspelet Air Twister är du Princess Arch och din uppgift är att rädda din planet från att förstöras. I sin genre så är detta ett av de absolut bästa spelen på Appels speltjänst Apple Arcade – Macken har spelat.

Air Twister är snyggt, grafiskt och det är i grunden att plattformsspel där du ska skjuta ned allt du ser framför dig. Som spelidé kanske inte så annorlunda men utförandet, grafik, ljud och känslan i spelet är något lite extra. Det finns 12 scener att spela med mer än 20 unika skapelser och 10 strider med olika “bossar”, chefer för de som invaderat din planet.

Spelet är exklusivt för Apple Arcade och Apple står även som en av producenterna av spelet – som skapats av Yu Suzuki. Du behöver ett spelhandtag, en kontroller, får att kunna spela och Air Twister kan spelas på iPhone, iPad och med AppleTV.

Eskalerar

Air Twister är ett spel som du snabbt kommer in i – även om det kräver lite snabba fingrar. Du får en tydligt genomgång innan striderna brakar loss och svårighetsgraden eskalerar vartefter du spelar. Det är, som redan sagts, ett snyggt, väldesignat spel där inte minst musiken skapar en speciell känsla. Det är ett ev de bästa spelen på Apple Arcade helt enkelt.

Betyg

blank

Air Twister – Apple Arcade

0 kommentarer

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian