Macken har spelat: Air Twister – ett snyggt, roligt spel där du är prinsessa

av | jun 27, 2022 | Apple Arcade

I fantasyspelet Air Twister är du Princess Arch och din uppgift är att rädda din planet från att förstöras. I sin genre så är detta ett av de absolut bästa spelen på Appels speltjänst Apple Arcade – Macken har spelat.

Air Twister är snyggt, grafiskt och det är i grunden att plattformsspel där du ska skjuta ned allt du ser framför dig. Som spelidé kanske inte så annorlunda men utförandet, grafik, ljud och känslan i spelet är något lite extra. Det finns 12 scener att spela med mer än 20 unika skapelser och 10 strider med olika “bossar”, chefer för de som invaderat din planet.

Spelet är exklusivt för Apple Arcade och Apple står även som en av producenterna av spelet – som skapats av Yu Suzuki. Du behöver ett spelhandtag, en kontroller, får att kunna spela och Air Twister kan spelas på iPhone, iPad och med AppleTV.

Eskalerar

Air Twister är ett spel som du snabbt kommer in i – även om det kräver lite snabba fingrar. Du får en tydligt genomgång innan striderna brakar loss och svårighetsgraden eskalerar vartefter du spelar. Det är, som redan sagts, ett snyggt, väldesignat spel där inte minst musiken skapar en speciell känsla. Det är ett ev de bästa spelen på Apple Arcade helt enkelt.

Betyg

blank

Air Twister – Apple Arcade

0 kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian