Lars Winnerbäck är inte en artist som tar krumsprång eller som förändrar sin musik bara för att han kan. Winnerbäck är Winnerbäck vilket inte ens är närheten av att vara negativt, tvärtom.

Lars Winnerbäck är pålitligheten själv och det kanske är därför hans musik och välskrivna texter fungerar. Han blandar rock, anstrykningar av country och vispop. Winnerbäck sjunger också ofta om att inte passa in, att betrakta omvärlden en bit utanför och även det känns välbekant, inte bara i Lars Winnerbäcks musik utan det är en känsla som säkert många kan relatera till. Musiken har en lätt ton av melankoli och eftertanke. Lars Winnerbäck är inte lättviktig, uppsluppen eller enkel särskilt ofta.  Han är en synnerligen kompetent musikalisk hantverkare och han, som det brukar heta, leverar. Något som är lättare sagt än gjort.

I själ och hjärta är ett nedslag i tiden och en betraktelse av Sverige från Winnerbäcks horisont. Vi har hört det förr och precis som då så fungerar det nu.

Video

Lars Winnerbäck – Själ och hjärta

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x