I höst så kommer Magasin Macken att bli ett magasin, mer på riktigt, vilket betyder en del förändringar. Det kommer att innebära fler längre texter, en ansvarig utgivare och en lite mer journalistisk hållning.

Idag publiceras 12 texter mellan 09.00 och 21.00 och två notiser på morgonen och två notiser på kvällen. Från och med i höst så kommer notiserna att försvinna. Det kommer inte att publiceras små notiser 07.00 och 08.00 på morgonen och inte heller några notiser 22.00 och 23.00 på kvällen. Magasin Macken går tillbaka till där vi startade – 12 texter mellan 09.00 och 21.00.

Magasin

I skrivande stund så sitter jag och provat en del designändringar där målsättningen är att försöka att skapa en blogg, en webbplats som har ännu mer av magasinskänsla. Främst kommer det att beröra krönikor, reportage och längre texter. De kommer att få ett nytt utseende, lite mer design än idag.

I höst kommer också en pod, i videoform och i ljudform. De kommer att vara en viktig del av “nya” Magasin Macken. Tanken är att producera en videopodd, månatligen och 1-2 ljudpoddar per månad.

Vartefter planerna tar mer fast form så kommer mer information.

5 1 rösta
Article Rating
DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian
4
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x