I höst så blir Magasin Macken ett magasin på riktigt

av | jun 20, 2022 | Om Macken

I höst så kommer Magasin Macken att bli ett magasin, mer på riktigt, vilket betyder en del förändringar. Det kommer att innebära fler längre texter, en ansvarig utgivare och en lite mer journalistisk hållning.

Idag publiceras 12 texter mellan 09.00 och 21.00 och två notiser på morgonen och två notiser på kvällen. Från och med i höst så kommer notiserna att försvinna. Det kommer inte att publiceras små notiser 07.00 och 08.00 på morgonen och inte heller några notiser 22.00 och 23.00 på kvällen. Magasin Macken går tillbaka till där vi startade – 12 texter mellan 09.00 och 21.00.

Magasin

I skrivande stund så sitter jag och provat en del designändringar där målsättningen är att försöka att skapa en blogg, en webbplats som har ännu mer av magasinskänsla. Främst kommer det att beröra krönikor, reportage och längre texter. De kommer att få ett nytt utseende, lite mer design än idag.

I höst kommer också en pod, i videoform och i ljudform. De kommer att vara en viktig del av “nya” Magasin Macken. Tanken är att producera en videopodd, månatligen och 1-2 ljudpoddar per månad.

Vartefter planerna tar mer fast form så kommer mer information.

5 1 rösta
Article Rating
4 Comments
Nyaste
Äldsta Mest röstade
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Lars-Åke Nygren
5 månader sedan

Intressant – ser fram hösten. Du gör ett otroligt bra jobb redan nu. Hög klass på artiklar och tips!

R W
R W
5 månader sedan

Vi ser fram emot det med glädje 🙂

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian