Här är de nya spelen som kommer på Apple Arcade i juli

av | jun 30, 2022 | Apple Arcade

Det har varit lite lugnt på spelfronten och bland lanseringarna på Apples speltjänst Apple Arcade – fram till nu för i juli kommer flera nya spel till tjänsten.

Här är hela listan tillsammans med trailers för alla de nya spelen:

1 juli: My Bowling 3D+

Som framgår av namnet så är det bowling det handlar om – i 3D – i ett spel det sägs ska vara mycket relativt. I alla fall så utlovar skaparna av spelet det.

8 juli: Samorost 3+

Det är lite annorlunda spelet handlar om att utforska olika världar och du är en gnome, en slags tomte som med hjälp av din magiska flöjt tar dig runt i de olika världarna. Spelet innehåller nio olika världar vilket motsvarar nivåer.

15 juli: Subway Surfers Tag

Subway Surfers Tag är ett klassiskt plattformsspel där du snabb ska ta dig fram bland en massa hinder på en bangård bland en massa räls, tåg och annat.

22 juli: HEROish

Spela som en av sex hjältar, tillkalla trupper, släng trollformler och förstör fiendens torn för att vinna i detta spännande head-to-head slottsförsvarsspel. Spelare kan njuta av enspelares äventyr med tre kampanjer eller så kan de dyka in i fartfyllda strider med vänner och familj i konkurrenskraftiga 1v1- eller 2v2-matcher.

29 juli: Kingdom Rush Vengeance TD+

Klassiskt “tower defence”-spel

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: