Gratistipset: Thermo-Hygrometer, visar en mera korrekt temperatur

av | jun 18, 2022 | Gratistips

Thermo-Hygrometer är en app som kombinerar fukt och temperatur vilket ska ge en mer rättvisande bild av utetemperaturen.

Appen har en lättläst punktenhetstermometer, som kan presenteras i Fahrenheit eller Celsius. Det finns också en hygrometer, så att du kan ta reda på hur fuktigt det är ute, och en barometer, så att du kan se atmosfärstrycket. Vrid din iDevice till liggande läge för att se alla tre samtidigt. Appen innehåller också ett obehagsindex som åtföljs av beskrivningar av varje nivå.

Thermo-Hygrometer

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: