Gratis är gott: Ladda ned MeetingBar och stöd upphovsmannen från Ukraina

av | jun 4, 2022 | Gratis är gott

MeetingBar är en menyradsapp för dina kalendermöten (macOS 10.15+).

Håll reda på kommande möten i menyraden – integrerad med 20 + mötestjänster, så du glömmer aldrig och kan snabbt gå med. Integrerad med 20+ mötestjänster så att du snabbt kan gå med i möten från evenemang eller skapa ett ad hoc-möte.

Om upphovsmannen

Jag är skaparen av det här projektet och jag är ukrainare.

Mitt land, Ukraina, invaderas av Ryska federationen just nu. Just nu är jag trygg med min familj i västra delen av Ukraina. Åtminstone för stunden. Ryssland träffar mål över hela mitt land av ballistiska missiler.

Snälla, rädda mig och hjälp till att rädda mitt land!

Ukrainska centralbanken öppnade ett konto för att samla in pengar till Ukrainas väpnade styrkor:

SWIFT-kod NBU: NBUA UA UX
JP MORGAN CHASE BANK, New York
SWIFT-kod: CHASUS33
Konto: 400807238
383 Madison Avenue, New York, NY 10179, USA
IBAN: UA843000010000000047330992708
Du kan också donera till välgörenhet som stödjer den ukrainska armén.

Var inte tyst! Uppmana era politiker att stödja Ukraina.

MeetingBar

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian