Gratis är gott: Koppla anteckningar till en viss dag – kalender och dagbok i ett

av | jun 6, 2022 | Gratis är gott

Linked är ett programförslag att koppla anteckningar till en. utvald speciell dag – en dag och kalender i ett och samma program.

En dagbok följa naturligtvis en kalender och ett datum. I Linked är det lite tvärtom – du har ett datum om knutet till etta datum så finns en anteckning. Kalendern kommer först till skillnad mot dagboken där anteckningen kommer först.

Linked allows you to write down your thoughts and ideas to link them with days. The app was originally created as a weekend project for my colleagues at work. We needed an app to offload our brain and write down things that we may need for our daily meetings or other scrum events, things that simply did not fit inside a ticket. You can download linked here for free!

Linked

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian