Anonymous slår till mot styret av Sibirens största stad

av | jun 22, 2022 | Anonymous

Anonymous har slagit till mot det lokala styret av Sibiriens största stad, Krasnoyarsk, och kommit över över 69 000 epostmeddelanden som nu offentliggjorts och lagts ut på nätet.

De 69 000 e-postmeddelandena kommer från den offentliga kammaren, styret, i Krasnoyarsk, den största staden i Krasnoyarsk Krai, Ryssland. Krasnoyarsk i Sibirien är en viktig knutpunkt för den transsibiriska järnvägen och är en av de största tillverkarna av aluminium i landet.

Lagts ut

Sammanlagt så handlar det om drygt 41 GB data som laddats ned vid intrånget. Information som nu lagts ut på DDoSsecrets.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian