Programtipset: Chatta via epost – Spike

av | maj 1, 2022 | Tipset: Appar & Program

När du kommunicerar via epost så kan det bli lite svårt med översikten och hålla reda på tidsordningen – i vilken ordning alla meddelanden och svar kommit in. Det håller ett chattprogram reda på mycket bättre så varför inte chatta via epost?

Programet och tjänsten heter Spike och med Spike så chattar du via epost. Hela din kommunikation sorteras och ställs upp i tidsornding – uppifrån och ned, precis som i ett chattprogram.

Du kan även hantera anteckningar, mötesbokningar via och i Spike. Här finns kalender, gruppchatt, video och röstsamtal och stöd för flera molntjänster.

Det finns en gratisversion för eget bruk och sedan kan du köpa till licenser för större team.

Spike

 

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian