Pokémon GO: Här är Mackens Raid Guide för Tapu Lele

av | maj 12, 2022 | Pokémon GO

Tapu Lele är en femstjärnig Pokémon, en av vakterna för ön Akala Island. Här är Mackens Raid Guide för att besegra denna Pokémon.

Tapu Lele är inte en av de bättre figurerna i spelet men du ska naturligtvis se till at den i ditt Pokédex. Tapu Lele kan inte lära sig Charm i Pokémon GO, vilket den kan i många andra spel, och det gör den till en lite sämre Pokémon. Hur som helst, det är fortfarande ett legendariskt Dex-tillägg.

  • 1912 – 1996 CP vid nivå 20, ingen väderboost
  • 2390 – 2496 CP vid nivå 25 med blåsigt (Windy) eller molnigt (Cloudy) väderboost
Pokémon
Attackera med
Riktigt bra
Shadow Claw Ghost Shadow Ball Ghost
Bullet Punch Steel Meteor Mash* Steel
Bra
Poison Jab Poison Sludge Bomb Poison
Hex Ghost Shadow Ball Ghost
Vine Whip Grass Sludge Bomb Poison
Shadow Claw Ghost Shadow Ball Ghost
Iron Tail Steel Heavy Slam Steel
Steel Wing Steel Iron Head Steel
Metal Claw Steel Iron Head Steel
Poison Jab Poison Sludge Bomb Poison
Metal Claw Steel Iron Head Steel
Metal Claw Steel Iron Head Steel
Psycho Cut Psychic Shadow Ball* Ghost
Stillsam

Tapu Lele rör sig inte särskilt mycket när du ska fånga den, precis som e övriga i Tapu-familjen. Den är rätt stationär, glider lite i sidled men är ganska still vilket gör att det är hyggligt lätt att träffa med bollarna. Däremot så kan den ändå visa sig svår att fånga då den bryter sig ur bollarna tämligen omgående. Bra kast i kombination med Golden Razz Berry kan krävas för att fånga Tapu Lele.

Räkna med att vara 3-4 spelare om ni är på hög nivå, 4-6 om ni är en bland skara, för att besegra Tapu Lele.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: