Guide: Så fixar du till Replay spellistor får alla dina år med Apple Music

av | maj 3, 2022 | Musik, Nöje

Jag har spellistor med det jag lyssnade med på från 2015 fram till idag 2022.Det är alltså de här Replay-listorna jag avser – spellistor med det du lyssande mest på under året.

Du kan själv enkelt skapa och lägga såna här listor. enklast är faktiskt att göra det i din iPhone.

music.apple.com/replay

Peta in adressen ovan så kommer du till rätt plats – där kan du sedan skapa de listor som du kan skapa – dvs utifrån hur länge du har haft Apple Music.

Klart!

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: