Gratistipset: Earth 3D – jorden i 3D

av | maj 29, 2022 | Gratistips

Earth 3D är jorden – i tre dimensioner.

Appen är gratis idag 29/5-2022.

Denna interaktiva 3D-glob har världens underverk, politiska och fysiska kartor och väder. Upptäck många fascinerande fakta och användbar information om vår planet! Original och färgstark grafik, användarvänligt gränssnitt och korrekt information – det är vad Earth 3D – World Atlas handlar om!

FUNKTIONER:
• Reliefmodell av jorden
• Världspolitiska och fysiska kartor
• Dag/nattcykel med stadsljus
• Tidszoner
• Mer än 2 600 geografiska objekt
• Mer än 500 världens underverk
• Mer än 2 100 foton
• Human World-tillägg
• Animal World-tillägg
• Plant World-tillägg
• Sky Map-tillägg
• Fullständig beskrivning av något föremål eller punkt på ytan
• 15x zoom
• Globalt väder
• Demoläge med ett originalmusikspår
• Ingen internetanslutning krävs (förutom vädret)

Och mycket mer! Ny data läggs till hela tiden, så förvänta dig ytterligare uppdateringar!

Earth 3D – World Atlas

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian