Gratistipset: 57° North – ett spännande äventyrsspel

av | maj 4, 2022 | Gratistips

57° North är ett spännande äventyrsspel för din iPad som är gratis idag 4/5-2022.

När två kusiner har förliste på en avlägsen ö i Alaska och det är det upp till dig att hjälpa dem att överleva, fly och kanske till och med upptäcka varför det finns så många säkerhetskameror här ute mitt i ingenstans…

57° North berättar en spännande historia med hundratals beslut och flera avslut som beror på de val du gör. För en ännu mer uppslukande upplevelse fungerar den också med Merge Cube (https://mergevr.com/cube) för att ge liv åt vackra illustrationer i din handflata. Bli bara inte för distraherad av att titta på landskapet… vi har hört att det finns björnar på ön.

57° North

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian