Apptipset: Acrylic – skapa dina egna bakgrunder

av | maj 7, 2022 | Tipset: Appar & Program

Acrylic är en enkel liten app för att skapa bakgrunder för dina Apple-prylar. Du kan skapa bakgrunder med 3D-objekt eller bara i olika färger.

Acrylic är inte världens mest nödvändiga app men ibland kanske du behöver något snabbt, enkelt som du faktiskt kan skapa en riktigt snygg bakgrund med – det är Acrylic.

Akrylic är en enkel och lättanvänd tapetmotor för iOS och macOS, men den gör mer än bara enkla bakgrundsbilder. Skapa enkelt vackra mesh-gradienter och 3D-scener med höga upplösningar. Enkla att använda verktyg gör att du snabbt kan göra snygga renderingar.

Apple kostar 20 kronor.

Acrylic

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: