Anonymous-gruppen NB65 har slagit till mot CorpMSP som påstås vara ett bolag som används som skalbolag för att dölja digitalt spionage.

Vid intrånget så stals över 480 GB och 75 000 filer, e-postmeddelanden och diskbilder från CorpMSP. Utåt så sägs att CorpMSP är ett bolag som ger stöd och support i olika frågor till små- och medelstora bolag. Den kontrollerande aktieägaren i CorpMSP är Ryska Federationen, den ryska staten.

Skalbolag

Enligt NB65 så ska CorpMSP också användas som ett skalbolag för digitalt spionage och CorpMSP uppges ha kontakt med försvarsministeriet. Filerna som dokumenterade dessa anklagelser togs snabbt bort från fillagringsplatsen Mega och de filerna påstås vara NB65:s enda kopia. NB65 hävdar att bland informationen finns 9 GB med filer som är klientkontrakt och bildfiler av kontrakt från försvarsministeriet.

DDosSecrets

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x