Pokémon GO: Niantic samarbetar med Ecosia för att plantera träd

av | apr 22, 2022 | Pokémon GO

Under Community Day, nu den 23 April, så kommer det att planteras ett träd för varje enskild spelare som deltar och spelar. Detta i ett samarbete mellan Niantic och sökmotorn Ecosia.

Från och med Niantics nästa Community Day den 23 april kommer Niantic att plantera ett träd med Ecosia för varje spelare som spelar Pokémon GO, Pikmin Bloom eller Ingress och för spelare som rör sig minst 5 kilometer. det finns en övre gräns på maximalt 1000 000 träd per månad för samarbetet rullar på enda fram till slutet av juli.

Fånga en Mew, plantera ett träd

Samarbetet gäller alltså även kommande Community Day-event i spelet. Spela, gå minst 5 kilometer så kommer det att planteras ett träd med målet att ha planterat sammanlagt 400 000 träd.

Ecosia har planterat över 145 miljoner träd för att bekämpa klimatkrisen över hela världen. Från att skydda lemurhabitat på Madagaskar till att tillgripa ökenjord i Burkina Faso och göra skogarna mer motståndskraftiga mot bränder i Australien, Ecosia stödjer för närvarande 60 projekt i över 30 länder och arbetar med noggrant granskade icke-statliga organisationer och trädplanteringsorganisationer som Jane Goodall Institute Austria . Företaget har åtagit sig att använda återbeskogning och naturbaserade lösningar för att lösa vår klimatkris.
Ruby Au, Tree Planting Projects Network och Impact Officer på Ecosia, sa:

“Vi är glada över att kunna erbjuda ett enkelt sätt för Niantics miljontals spelare att vara klimataktiva när de samlas för Community Days under de närmaste månaderna. Att samarbeta med världsledande företag som Niantic gör det möjligt för oss att fortsätta att finansiera återplanterings- och biologisk mångfaldsprojekt runt om i världen för att stödja samhällen och investera i vår planet för framtiden.”

Ecosia

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian