Pokémon GO: Här är månadens alla femstjärniga RaidBossar

av | apr 30, 2022 | Pokémon GO

Under maj ,månad så kommer flera av Tapu-figurerna tillbaka tillsammans med en helt ny – Tapu Fini.

Här är månaderna alla femstjärniga RaidBossar.

Femstjärniga räder

Skyddsguden på Poni Island, den legendariska Pokémon Tapu Fini, kommer att göra sin Pokémon GO-debut i femstjärniga räder i maj. I slutet av månaden samlas skyddsgudarna på de fyra öarna i Alola-regionen – se till att fånga dem alla medan du har chansen!

Observera: alla raidrotationer börjar och slutar klockan 10:00 lokal tid på de angivna datumen om inget annat anges.

Till tisdagen den 3 maj 2022

Image of Therian Forme Landorus - Shiny On
Therian Forme Landorus

Tisdagen den 10 maj 2022 till onsdagen den 25 maj 2022

Tapu Fini - Shiny Off
Tapu Fini

Onsdagen den 25 maj 2022 till onsdagen den 1 juni 2022

Tapu Koko - Shiny Off
Tapu Koko
Tapu Lele -- Shiny Off
Tapu Lele
Tapu Bulu - Shiny Off
Tapu Bulu
Tapu Fini -- Shiny Off
Tapu Fini
blank
Har du tur så kan du hitta en Shiny Pokémon

0 kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian